Opis forum
Będziemy tu pisać pytania do ciebie żeby nie nadużywać PW na tamtym forum. OK?
Pytanie o gaylorda - powiedzmy, że ubijemy gaylorda, on się na nas zemści. Będzie wiedział o tym, na kogo się rzuca i w ogóle? Czy tylko PW wyślesz do tej osoby że nie wolno jej się wypowiadać ani głosować? Punktów karnych rozumiem że nie dostanie za to?
Tak czy inaczej w sumie rola IMO jest chujowa bo automatycznie wystawia jednego mafiozo A tak nie powinno być.
Ale jest tylko jeden gaylord no to OK.
Ogólnie chodzi mi o to, że np. po LM2 bijemy gaylorda, on mnie losuje i gwałci, więc nie mogę pisać ani głosować. W LM3 wszyscy wiedzą więc w LM4 na mnie zaglosują. Ale będę mógł jeszcze zabić kogoś jako zabójca tak?
Ostatnio edytowany przez barciur (2014-03-31 21:38:43)
Otóż: atakujecie geja, on Cię gwałci. Miasto wie tylko tyle, że Mafia próbowała dokonać zamachu i się nie udało. Nie zna Twojej tożsamości, nie wie o gwałcie.
Aha, i przypominam, że jak spróbujesz indywidualnie ubić geja, stanie się to samo.
Dzięki. Ale jeśli indywidualnie spróbuję go ubić to on losuje kogokolwiek z mafii poza OC tak czy inaczej, tak?
Jeszcze jedna sprawa - jak się ksiądz pomodli za geja a my go spróbujemy ubić to najpierw broni go fakt bycia gejem czy ksiądz?
Podaj jeszcze skład mafii
Ostatnio edytowany przez barciur (2014-03-31 21:56:51)