Opis forum
fri napisał:
Mafia napisał:
Walić w Afc jak w kaczkę.
2 takiej okazji nie będzie.
dalej nie wiem czy cokolwiek mogę jeszcze pisać :]
spokojnie, liczmy głosy jak to powiedział nasz pan premier.
Za Afc zagłosują: Lunatyk, Mafia, ja, Qbek,
trzeba aktualizować i patrzeć kto dalej.
Nie ma co głosować wszyscy, bo w razie czego się wszyscy zdekonspirujemy
Ostatnio edytowany przez PTR (2014-04-01 22:12:30)
btw, chcę tylko dodać, że mafia to na tyle durny człowiek (który na dodatek naoglądał się za dużo filmów z Alem Pacino), że jak pisze, że jest w mafii, to na 100% w niej jest. Ten typ tak ma.
Może ja na lunatyka walnę. W ten sposób jest alibi jak afc poleci, bo afc nawala na lunatyka.
Afc nienawidzi Free i to jasne - jest snajperem, nienawidzi kolesia więc stwierdził, że w niego jebnie. Totalny fart. Gdyby ktokolwiek inny niż Afc był snajperem to by nie było problemu, ale akurat on się musiał trafić i nastąpił pech.
Afc to nienawidzi chyba wszystkich którzy wchodzą z nim w jakiekolwiek dyskusje.
Trzymam kciuki za jutrzejszy lincz, niech spierdala do swoich gierek na komórkę, a mafia niech dalej realizuje swoje założenia.
BUAHAHA
Moim zdaniem cała mafia głosowała na Afc, żeby uchronić Barciura. Pewnie liczyli, że więcej osób na niego zagłosuje i jakoś im się uda uchronić swojego. Tak się nie stało. Dlatego ja pozostałą dwójkę mafiozów wybierałbym z trójki Kashey, Lunatyk, Mafia. Kogo odstrzeliłbym jako pierwszego? A no Kasheya. Wróćcie sobie na pierwsze strony tematu i zobaczcie co na wstepie napisał o Barciurze. Od razu wydało mi się to podejrzane i wrzuciłem ich obu na swoją początkową, krótką listę, bo przecież było bardzo możliwe, że Barciur po raz drugi został rozlosowany do mafii. To + dzisiejsze głosy w linczy wydaje się być całkiem dobrym tropem dlatego jutro mój głos powędruje do Kasheya. Mam nadzieję, że reszta miastowych pójdzie za mną.
Novy na propsie
Nie wychylajcie się za bardzo. Jutro dostajecie wsparcie
Ostatnio edytowany przez barciur (2014-04-02 20:34:31)
wszystko układa się świetne, teraz trzeba odstrzelić Novego, lub Yawa
świetny post w jego wykonaniu
Yaw też dobrze pojechał, odstrzelenie jego może świetnie mylić tropy, bo akurat 2 nie głosowało
tylko żeby nikogo z podejrzanych nam nie wylosowało jako pijaka... a jakby nam wylosowało Novego byłoby rewelacyjnie, bo teraz będzie miał poparcie miasta